Good Vibes er sange skrevet af Henriette Engelhart, som er arrangeret til kvindekor og skrevet til kvinder som ønsker at synge med et åbent hjerte, gribe livet, slippe gamle mønstre, byde udvikling velkommen og sammen skabe en opløftende stemning og energi.
Som sanger og sangunderviser gennem mange år er Good Vibes også blevet en integreret måde for Henriette at synge og undervise på som skaber rum til at stemmen folder sig ud.
Good Vibes åbner for dit hjertes visdom, så du synger fra et kærligt sted.
Good Vibes inviterer ikke kun til mindfulness, men også heartfulness.
Er det noget for dig?

Book endelig en solosession, book mig til at lave en intimkoncert, synes godt om min Facebookside eller skriv dig op til mit nyhedsbrev, så du bliver orienteret når der byder sig mulighed for at synge med.


Good Vibes Workshop - syng med Henriette Engelhart

Good Vibes Workshop - kom og syng med i et intimt kvindekor vi skaber på dagen, få effektiv sangundervisning, bliv inspireret af temaerne i sangene og vær med til at skabe en vidunderlig feminin hjerte-energi!

Som sangunderviser i over 20 år, har jeg med Good Vibes fundet og samlet effektive redskaber som gør dig i stand til at synge med mere frihed, lethed og overskud.

Giv dig selv muligheden for at synge så det både føles og lyder godt, når Henriette inviterer dig til at synge kor på nogle af sine Good Vibes sange med opløftende tekster og mærk den dejlige akustik i det smukke Sing Alive Studio midt i Gudhjem.

Good Vibes sangene blev skrevet for flere år siden til et stort kor-projekt, men præsenteres nu fra et andet og stærkere sted i livet - med mere fokus på ro, sanselighed og nærvær i mere akustiske versioner.

Good Vibes er ikke for alle, men det er for dig der har lyst til at skabe et kærligt og stærkt fællesskab, åbne for hjertets visdom og arbejde med emner som intention, manifestation og ubetinget kærlighed.

For at deltage i workshoppen forventes det, at du kan ramme tonerne / synge rent. Er du i tvivl så ring ♥

Hvornår:

Torsdag d. 4. Juli kl. 11.00-16.00

Torsdag d. 11. Juli kl. 11.00-16.00

Torsdag d. 18. Juli kl. 11.00-16.00

Torsdag d. 25. Juli kl. 11.00-16.00

Torsdag d. 1. August kl. 11.00-16.00

Torsdag d. 8. August kl. 11.00-16.00


Hvor: Sing Alive Studio - midt i Gudhjem.
Indgang fra Møllebakken og evt. parkering v. møllen


Pris: Good Vibes Workshop koster 995,- kr. og der vil være fri kaffe, te og frugt.

Medbring selv en madpakke.

Tilmelding: For at sikre dig en plads skal du sende en SMS, med dit navn og kursusnavn - “Good Vibes Workshop + dato” til tlf. 28127787, og overføre beløbet til Nordea konto: 0650 0722906365.

Tryk også gerne "deltager" på begivenheden på Facebook,

Max 15 pladser, som besættes efter først til mølle.

Døren åbnes 15 minutter før.

Frist for tilmelding: Dagen før workshoppen kl. 12.

Bor du ikke på Bornholm?
Har du brug for privat indkvartering, så kontakt mig gerne.
Starttidspunktet er sat, så du kan nå at tage fra København om morgenen.

Ved aflysning refunderes hele beløbet eller du tilbydes 1,5 times solosession og bliver du selv forhindret, kan du veksle betaling til et gavekort til andre tilbud i Sing Alive Studio.


Good Vibes HenrietteEngelhart.dk

Good Vibes Sommerkor 2019

Vil du 10 onsdage modtage professionel sangundervisning, mødes i et vidunderligt fællesskab med andre skønne kvindelige korsangere

OG

vil du øve op til at være korsanger for Henriette Engelhart til en
akustisk Good Vibes intimkoncert i Gudhjem Kirke Søndag d. 25. August?


Hvis ja – så sæt x i kalenderen 10 onsdage
fra d. 19. Juni kl. 19.00-21.00
og søg om at komme med i koret NU!

 

Good Vibes er sange skrevet af Henriette Engelhart, og er også en integreret måde for Henriette at undervise på, som åbner for stemmen, hjertet og kreativiteten!
Det er Henriettes sange vi synger og den stemning vi skaber i Good Vibes Sommerkor 2019.

Sangene bliver indstuderet uden noder og du bliver inviteret til at synge i et kor, hvor det handler om at være til stede i nuet og lade musikken folde sig ud.

For at komme med i koret, kræves det ikke at du har en masse erfaring, men det forventes at du synger rent, har lyst til at skabe et smukt fællesskab, gerne vil blive en endnu bedre korsanger og forberede en vidunderlig koncert.

Efter hver onsdag får du øvefiler til de sange vi har sunget og du bliver inviteret i en Facebookgruppe, hvor vi kan kommunikere med hinanden, så du stadig kan følge med, selvom der er et par gange du ikke kan komme.

Det praktiske:

Hvor: Sing Alive Studio. Lillevang 4. 3760 Gudhjem (Indgang fra Møllebakken)

Hvornår: Alle onsdage fra 19. Juni - 21. August kl. 19-21

og

koncert Søndag d. 25. August. Kl. 16.00 i Gudhjem Kirke

Pris: 2500,- kr.

Tilmelding: For at komme med i koret, skal du sende en mail til henriette@sing-alive.dk, med en kort beskrivelse af hvorfor du ønsker at synge med og derefter betale den faktura du får tilsendt.
Du er også velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl om dette kor også er for dig.
Tlf. 28127787.
Glæder mig til at høre fra dig og synge sammen med dig hele sommeren.